Kunst

Ik ben opgeleid en werkzaam als beeldend kunstenaar. Na de kunstacademie heeft mijn stijl zich verder ontwikkeld, een ontwikkeling die nooit ophoudt. Mijn huidige werk wordt gekenmerkt door expressieve vormen en kleuren met tekenachtige elementen. Zowel de werkwijze als de inhoud van mijn werk ontstaat uit het diepst van mijn ziel zonder de beperking van academische regels en overtuigingen vanuit mijn omgeving.

Vrij werk

Mijn vrije werk weerspiegelt hoe ik zelf in de wereld sta. De afgelopen vier jaar was een periode van afscheid nemen van het oude en het hervinden van mijn balans en mijn kracht. Ik zie hierin niet alleen mijn persoonlijke groei, maar vooral ook de ontwikkeling die veel vrouwen vroeg of laat doormaken bij het vinden van hun authentieke levensweg. Het was een artistieke ontdekkingsreis, waarbij ik aan de ene kant heel direct, op groot of klein formaat al tekenend kom tot soms rauwe en ongecensureerde beelden en teksten. Aan de andere kant zoek ik in mijn schilderijen een evenwicht tussen die beelden en teksten en de gevoelens die mijn schilderijen al werkend bij mij oproepen. Mijn schilderijen zijn verwant aan het abstract expressionisme van bijvoorbeeld Willen de Koning, maar ook aan de directe spontaniteit van bijvoorbeeld  Karel Appel en Ger Lataster.

Werk in opdracht

Naast mijn vrije werk (schilderijen, beelden en tekeningen) schilder ik in opdracht. Zo is mijn werk onder andere te zien in een kazerne in Arnhem, een restaurant in Nistelrode en een manege in De Mortel en maak ik wandschilderingen voor particulieren. Voorbeelden van mijn werk binnen bedrijven vindt u hier.

Digi-art

In opdracht verwerk ik foto’s in combinatie met mijn werk tot relatiegeschenk en ook tot zeer persoonlijke kunstwerken. Een aantal van deze kunstwerken kunt u hier bekijken.

Workshops

Verder geef ik workshops aan volwassenen en kinderen. Daarbij hoop ik over te brengen dat het creatieve proces niet gebonden is aan regels. Het gaat er juist om in alle vrijheid uit te drukken. Foto’s van deze workshoppen staan op deze pagina.